Τραυματίστηκε νεαρή από μπαλωθιά σε κέντρο διασκέδασης

  • -

Τραυματίστηκε νεαρή από μπαλωθιά σε κέντρο διασκέδασης

Tags : 

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε μία 27χρονη κοπέλα, η οποία τραυματίστηκε από μπαλωθιά σε κέντρο διασκέδασης στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Δεν βάζουν μυαλό οι Κρητικοί «πιστολέρο», παρά τα αλλεπάλληλα κρούσματα τραυματισμών από αδέσποτες σφαίρες! Η καταγγελία μιας νεαρής γυναίκας ήρθε να προστεθεί σε αυτήν του 57χρονου από το Γάζι Ηρακλείου που δέχθηκε στον ώμο ένα… ουρανοκατέβατο βλήμα, αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου.

Το περίεργο στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι η 27χρονη γυναίκα τραυματίστηκε την περασμένη Πέμπτη κατά τη διάρκεια διασκέδασης σε κέντρο των Χανίων, αλλά δεν το… κατάλαβε αμέσως! Όταν επέστρεψε στο σπίτι της, άρχισε να νοιώθει αφόρητους πόνους στον γλουτό και πήγε στο νοσοκομείο, όπου έγιναν εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι στο επίμαχο σημείο είχε σφηνωθεί ένα βλήμα πυροβόλου όπλου!

Η κοπέλα έμεινε άναυδη ακούγοντας από τους γιατρούς τι είχε πάθει και ότι στάθηκε τυχερή, καθώς η βολίδα θα μπορούσε να της προκαλέσει σοβαρότερο και μόνιμο πρόβλημα. Αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεσή της, κατήγγειλε τον τραυματισμό της στην Ασφάλεια Χανίων που ερευνά για να εντοπίσει τον δράστη του πυροβολισμού.

Πηγή: protothema.gr