Ρόδος: Οι δύο… αλήθειες του βιασμού καλλονής – «Μου έσκισε τα ρούχα και άρχισε το μαρτύριο»!

  • 0

Ρόδος: Οι δύο… αλήθειες του βιασμού καλλονής – «Μου έσκισε τα ρούχα και άρχισε το μαρτύριο»!Ο βιασμός της 20χρονης καλλονής άρχισε να απασχολεί τις αρχές μετά την καταγγελία της κοπέλας. Τα πράγματα όμως άρχισαν να περιπλέκονται…

Ο βιασμός της 20χρονης Αγγλίδας στη Ρόδο αναβιώνει καθώς ο 30χρονος Ιρλανδός κατηγορούμενος, παραπέμπεται σε δίκη ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της περιφέρειας του Εφετείου Δωδεκανήσου. Ο κατηγορούμενος είχε αφεθεί ελεύθερος μετά την απολογία του με τον περιοριστικό όρο της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 1.000 ευρώ.

Η 20χρονη παρουσιάστηκε το μεσημέρι της 20ης Ιουλίου 2016 ενώπιον των αστυνομικών του ΑΣ Αφάντου και υποστήριξε ότι γνώρισε τον 30χρονο, ενώ επέστρεφε στο ξενοδοχείο της, μετά από διασκέδαση σε μπαρ του Φαληρακίου. Ο 30χρονος εργαζόταν συγκεκριμένα σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής και προσκάλεσε την 20χρονη και την φίλη της στο κατάστημα για να τις κεράσει σφηνάκια.

Εν συνεχεία μετέβη με τις φίλες της σε άλλο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για να φάνε και ενώ περπατούσαν προς το ξενοδοχείο τους, ο 30χρονος τις προσέγγισε και τους ζήτησε να μεταβούν όλοι στην παραλία για να κάνουν έρωτα. Η 20χρονη υποστήριξε ότι ήταν πολύ ευγενικός και του επέτρεψαν να τις συνοδεύσει στο ξενοδοχείο τους. Κάποια στιγμή, ενώ περπατούσαν αποχωρίστηκαν από τους υπόλοιπους και εκείνος, όπως υποστήριξε, την παρέσυρε σε ένα θαμνώδες μέρος κοντά στο ξενοδοχείο και με την χρήση βίας την έριξε στο έδαφος και της έσκισε την μπλούζα, εξαναγκάζοντας την στην συνέχεια σε εξώγαμη συνουσία.

Μετά το βιασμό η 20χρονη είπε πως μετέβη στο ξενοδοχείο της και από εκεί στο νοσοκομείο, όπου ενημερώθηκε ότι θα πρέπει να καταγγείλει το γεγονός στην αστυνομία, πράγμα που έπραξε.
Ο 20χρονος απολογούμενος υπενθύμισε αρχικώς ότι είχε κατηγορηθεί και τον Ιούλιο του 2009 για βιασμό στο Φαληράκι με φερόμενη ως θύμα μια ομοεθνή του και ότι αθωώθηκε. Υποστήριξε ότι η καταγγελία σε βάρος του είναι ψευδής και ότι η ίδια η 20χρονη του πρότεινε να κάνουν έρωτα.

Του ζήτησε να κάνουν έρωτα σε αγρόκτημα που του υπέδειξε και εκεί, όπως είπε, όχι μόνο συνευρέθηκαν με την συγκατάθεσή της αλλά του έκανε και στοματικό έρωτα κι άλλες ερωτικές πράξεις ακόμη και με την χρήση των δακτύλων της. Μάλιστα ζήτησε να εξεταστεί και ο ίδιος από ιατροδικαστή και οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν δείγματα από τα γενετικά του όργανα και τον πρωκτό του τα οποία και απεστάλησαν αρμοδίως για έρευνα.

Από την ιατροδικαστική εξέταση της 20χρονης προέκυψε ότι πράγματι είχε έλθει σε σεξουαλική επαφή χωρίς να προκύψουν, όμως, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ασφαλή συμπεράσματα για την άσκηση βίας σε βάρος της.

Πηγή: dimokratiki.gr


  Subscribe  
Ενημερώστε με