Πιλότος της Air Berlin είπε «αντίο» με μία επικίνδυνη μανούβρα! (vid)

  • 0

Πιλότος της Air Berlin είπε «αντίο» με μία επικίνδυνη μανούβρα! (vid)Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Γερμανία η απόφαση του πιλότου της τελευταίας υπερατλαντικής πτήσης της Air Berlin να κάνει μία πολύ επικίνδυνη μανούβρα ενώ προσγειωνόταν στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ.

Ο πιλότος που μετέφερε 200 επιβάτες πετάει χαμηλά και στη συνέχεια κάνει μία στροφή αριστερά σε πολύ μικρή απόσταση από τον πύργο ελέγχου.

«Ήθελα να πω ένα συγκινητικό αντίο» δήλωσε ο ίδιος στο τηλεοπτικό δίκτυο ZDF με την εξήγηση αυτή να μην καλύπτει την υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας της χώρας που ζήτησε να τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Σύμφωνα με το Reuters ο πιλότος φέρεται να είχε ζητήσει να κάνει μια αριστερή στροφή αν οι συνθήκες το είχαν επιβάλει.«Τέτοιου είδους ελιγμοί προσθέτουν έναν επιπλέον κίνδυνο χωρίς να χρειάζεται» σχολίασε άλλος πιλότος στο πρακτορείο ειδήσεων.Υπενθυμίζεται ότι η Air Berlin κατέθεσε αίτηση για υπαγωγή σε καθεστώς χρεοκοπίας στις 15 Αυγούστου και η Lufthansa αγόρασε πάνω από 80 αεροσκάφη. Η συμφωνία αναμένεται να λάβει την έγκριση της Ευρωπαϊκής Ένωσης έως τα τέλη του έτους.

Πηγή : reader.gr


  Subscribe  
Ενημερώστε με