Λογίστρια στην Πάτρα σκηνοθέτησε ληστεία για να δικαιολογήσει έξοδα 80.000 ευρώ!

  • 0

Λογίστρια στην Πάτρα σκηνοθέτησε ληστεία για να δικαιολογήσει έξοδα 80.000 ευρώ!Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί 36χρονη λογίστρια των Αρσακείων Σχολείων Πάτρας που κατηγορείται ότι σκηνοθέτησε «ληστεία» σε βάρος της για να καλύψει τα 80.000 ευρώ που υπεξαίρεσε από τα ταμεία του σχολείου.

Η 36χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε υπεξαιρέσει το ποσό των 80.000 ευρώ από τα ταμία του σχολείου όπου εργάζεται, από το 2015. Η 36χρονη φέρεται να υποστήριξε ότι υπεξαίρεσε τα χρήματα λόγω οικονομικών δυσκολιών που αντιμετώπιζε οικείο της πρόσωπο.

Τώρα όμως, και με τον κλοιό να σφίγγει γύρω της, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη διαχειριστικός έλεγχος στα ταμεία του σχολείου, η γυναίκα φαίνεται πως σκηνοθέτησε τη ληστεία, για να δικαιολογήσει τα χρήματα που έχουν χαθεί.

Κατά την διάρκεια της κατάθεσής της, μετά την υποτιθέμενη ληστεία στην περιοχή του Αγ. Βασιλείου, όπου όπως υποστήριξε «άγνωστοι» σκηνοθέτησαν τροχαίο και της άρπαξαν την τσάντα με τα 80.000 ευρώ, έπεσε σε αντιφάσεις, κάτι το οποίο έβαλε σε υποψίες τους αξιωματικούς της Ασφάλειας και τελικά ομολόγησε την πράξη της.

Πηγή :. offsite.com.cy


  Subscribe  
Ενημερώστε με