Όταν ο Γιώργος Παπανδρέου συζήτησε με την… Caitlyn Jenner των Kardashians (video)

  • -

Όταν ο Γιώργος Παπανδρέου συζήτησε με την… Caitlyn Jenner των Kardashians (video)Στον ίδιο καναπέ με την… Caitlyn Jenner, της οικογένειας Kardashian βρέθηκε να κάθεται ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, καθώς και οι δυο πήρα μέρος στο συνέδριο Web Summit, που διεξήχθη πριν από λίγες ημέρες, στην Λισαβόνα.

Το θέμα της συζήτησης ήταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και η αξιοπιστία τους, με τη συζήτηση να εστιάζεται στο αν μπορεί η διοργάνωση να αποκαταστήσει την αξιοπιστία της στη σημερινή εποχή.

Η Caitlyn συμμετείχε στη συζήτηση αφού ως Bruce Jenner, πριν κάνει δηλαδή την αλλαγή φύλου είχε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στο δέκαθλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μόντρεαλ, το 1979.

Το Web Summit, είναι η μεγαλύτερη διάσκεψη για τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνίας στην Ευρώπη και στον κατάλογο των ομιλητών βρίσκονται πάνω από 1000 ονόματα.

Δείτε το βίντεο:

Has the Olympic brand deteriorated?

Olympic Champion Allison Wagner, Government of Greece's George Papandreou, Olympian Caitlyn Jenner & WIRED's David Rowan:Once the showpiece event in sport, the Olympics is now synonymous with money, politics and cheats. Can the brand restore credibility and recreate the magic of times gone by?

Posted by Web Summit on Thursday, November 9, 2017

Πηγή :koutipandoras.gr