Κωστής Αϊβαλιώτης : «Οι εκλογές θα γίνουν το αργότερο μέχρι τον Σεπτέμβριο».

  • -

Κωστής Αϊβαλιώτης : «Οι εκλογές θα γίνουν το αργότερο μέχρι τον Σεπτέμβριο».

Tags : 

Ο πρώην βουλευτής και στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ μίλησε στον Anonymous Radio

 

Κύριε Αϊβαλιώτη πως κρίνετε την στάση της κυβέρνησης απέναντι στην συνεχή κατά γενική ομολογία τουρκική προκλητικότητα;
– Μιας και αναφέρετε το Ελληνοτουρκικό, συναντήθηκε ο Μητσοτάκης με αυτό τον τύπο με το μουστάκι, που κάνει τον Πρωθυπουργό, τον Γιλντιρίμ, στο Μόναχο. Στο τραπέζι ήταν μόνο η Τούρκικη σημαία και η Ελληνική δεν υπήρχε. Δεν καταλαβαίνουν ότι όλα είναι επικοινωνία. Ούτε τα βασικά δεν μπορεί αυτό το κόμμα και φιλοδοξεί να κυβερνήσει. Οι άνθρωποι είναι μπουμπούνες από την κορφή μέχρι τα νύχια. Η κυβέρνηση είναι για τα πανηγύρια, αλλά αν υπήρχε μια σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση θα μπορούσε ο πολίτης να ακουμπήσει κάπου. Την μόνη ουσιαστική αντιπολίτευση την κάνουμε εμείς στο ΛΑ.Ο.Σ. Εγώ ήμουν 15 χρόνια σε διεθνείς οργανισμούς και μπορώ να σας πω ότι οι Τούρκοι διπλωμάτες είναι υπερεκτιμημένοι και φαίνονται επειδή δεν υπάρχει Ελληνική αντίδραση. Η Ελληνική διπλωματική υπηρεσία δεν είναι άξια λόγου, για παράδειγμα είχαμε έναν πρέσβη τον Ζαχαράκη που ήταν και ευρωβουλευτής της ΝΔ, ο οποίος βγήκε σε μία εκπομπή, σε ένα μικρό Αθηναϊκό κανάλι και είπε πως όταν αυτός ήταν διαπραγματευτής για το όνομα των Σκοπίων, τους έστειλαν οι Αμερικάνοι έναν κατάλογο με τα υποψήφια oνόματα και μέσα σε αυτά ήταν και το Βαρντάσκα . Και ο Έλληνας πρέσβης και διαπραγματευτής για το όνομα λέει, ”είδαμε και το Βαρντάσκα και πήγαμε παρακάτω”. Ήταν δική του φαεινή ιδέα αυτό; Και αν όχι ποιος του έδωσε αυτή την εντολή; Αυτός ο άνθρωπος έπρεπε να δώσει εξηγήσει ποιος του έδωσε αυτή την εντολή, να ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Σε ερώτηση δε του Κυρίου Νικολόπουλου για το συγκεκριμένο θέμα ο Κοτζιάς έλεγε «άρες μάρες κουκουνάρες».
– Πως σχολιάζεται την δήλωση Κοντζιά, ότι η Ελλάδα θα απαντήσει ανάλογα σε επόμενη εχθρική ενέργεια των Τούρκων;
– Μπορεί να προκάλεσε έκπληξη αλλά αυτά είναι μόνο λόγια, δηλαδή σάλια. Ο Αμερικάνος πρόεδρος περιφέρεται στα κανάλια και μας λέει ότι μπορεί να γίνει ατύχημα, αλλά η κυβέρνηση του δεν κάνει κάτι για να το αποφύγει. Εκ των προτέρων πηγαίνουμε σε εμπλοκή επειδή υποχωρούμε. Οι Τούρκοι μας κάνουν ψυχολογικό πόλεμο με «τρίχες». Να κάνουμε και εμείς το ίδιο. Δεν είμαι πολεμοχαρής, απλά αυτά τα λέω για να αποφύγουμε τον πόλεμο. Πιστεύω ότι ο Ερντογάν είναι ο Μουσολίνι του 2018, του οποίου το τέλος είχε ξεκινήσει από εδώ. Ο σύμβουλος του Ερντογάν είπε ότι θα σπάσει τα χέρια των Ελλήνων αν ανέβουν στα Ίμια και το υπουργείο εξωτερικών απαντάει ότι δεν ξέρουν γεωγραφία. Απάντηση είναι αυτή; Έπρεπε να πει λέτε μ..κίες.
Ένα άλλο θέμα που κυριαρχεί στην επικαιρότητα είναι η υπόθεση Novartis. Ποια είναι η άποψη σας για το συγκεκριμένο θέμα;
-Είδα πολλούς υπουργούς υγείας οι οποίοι δεν αναφέρονται γιατί πολύ απλά δεν έχουν υπογράψει σε ότι αφορά την Novartis. Εγώ θεωρώ τον Βορίδη ότι πιο απωθητικό και αποκρουστικό υπάρχει σε θέματα πολιτικής. Το λέω δημοσίως και ακατάπαυστα ότι αυτός ο άνθρωπος δεν πρέπει να έχει θέση στην πολιτική ζωή, όμως για να είμαι δίκαιος δεν υπέγραψε για την Novartis, γιαυτό δεν είναι κατηγορούμενος για το συγκεκριμένο θέμα. Το ίδιο ισχύει και για την Κυρία Ξενογιαννακοπούλου, όπως και για τον Λεωνίδα Γρηγοράκη. Οι δύο που ανέφερα είναι ΠΑΣΟΚ,ο άλλος είναι αποστάτης του ΛΑ.Ο.Σ και τους τρεις τους αντιπαθώ, πολιτικά όμως δεν κατηγορούνται. Όλοι αυτοί ήταν υπουργοί υγείας. Το αναφέρω θέλοντας να καταλάβει ο κόσμος ότι κάποιοι δικαστικοί έκαναν την δουλειά τους καλά και αυτό κάποιους ενοχλεί. Θα έπρεπε να παραιτηθούν ο Σαμαράς από βουλευτής, ο Γεωργιάδης από αντιπρόεδρος της Ν.Δ και βουλευτής για να πάνε αντρίκια στην δικαιοσύνη και αν είναι αθώοι να αποδοθούν «λευκοί» και αν δεν είναι να υποστούν τις συνέπειες. Εγώ βλέπω ότι υπάρχουν δύο πράγματα που δεν «κολλάνε» με τις «στριγκλιές» του Γεωργιάδη, το ένα είναι ότι έχει εμπλακεί το FBI και το δεύτερο είναι ότι υπάρχουν υπουργοί που δεν κατηγορούνται.
– Κλείνοντας θα θέλαμε να μας πείτε δύο λόγια για την επανεκκίνηση που κάνει το ΛΑ.Ο.Σ, σε μία δύσκολη συγκυρία για την χώρα μας.
– 4 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι σας περιμένουμε όλους στο Royal Olympic Hotel, όπου θα κόψουμε την πίτα και η εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στην Μακεδονία μας. Το κόμμα αυτό έχει πάρει πλέον μπρός και είναι η νέα πατριωτική παράταξη. Αποκτήσαμε και βουλευτή πλέον τον Νίκο Μίχο, ο οποίος απομακρύνθηκε από την Χρυσή Αυγή με μία φοβερή επιστολή που έστειλε. Επίσης θα σας πω ότι θα είναι και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μαζί μας, τον οποίον τον λοιδόρησαν ενώ έπαιρνε 58% και εκλεγόταν με την πρώτη περιφερειάρχης, αγαπητός σε όλο τον κόσμο και θα είναι υποψήφιος με το ΛΑ. Ο.Σ στην Θεσσαλονίκη. Να σας αναφέρω επίσης ότι την την Τρίτη θα ανακοινώσουμε την προσχώρηση κορυφαίου στελέχους της Ν.Δ από το λεκανοπέδιο, ο οποίος τους σιχάθηκε, τους «μουτζώνει» και αυτός έρχεται στο ΛΑ.Ο.Σ. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι έρχονται εδώ και δεν πάνε αλλού, γιατί είμαστε συγγενείς πολιτικές δυνάμεις, είμαστε μέσα στην πατριωτική παράταξη όλοι μαζί και βλέπουν να φουντώνει αυτό το ρεύμα. Να ξέρετε ότι γίνονται μετρήσεις και ο κόσμος λέει ΛΑ.Ο.Σ και δεν τον περιλαμβάνουν στην λίστα γιατί πολύ΄απλά εμείς δεν πληρώνουμε για να είμαστε στις μετρήσεις. Το περίφημο δεκαχίλιαρο δεν το δίνουμε για να μας έχουν στις μετρήσεις. Ο ίδιος ο Καρατζαφέρης μου είπε ότι εγώ αυτά τα λεφτά δεν θα τα δώσω. Να πάνε να «κουρεύονται». Ο κόσμος μας βάζει μέσα και θα το δούνε στην κάλπη. Έρχεται η ώρα. Οι εκλογές θα γίνουν το αργότερο μέχρι τον Σεπτέμβριο όπως μου έχει πει κορυφαίος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός είναι ο σχεδιασμός τους. Όποτε κάνουν τις εκλογές θα «πιουν τον πικρό καφέ» και ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης. Οι δύο αυτοί, είναι όψεις του ίδιου νομίσματος και πρέπει να «βυθιστούν » και οι δύο.