Κωνσταντίνος Παπανικόλας : «Μπορούμε να εργαζόμαστε μόνο 5 χρόνια»

  • -

Κωνσταντίνος Παπανικόλας : «Μπορούμε να εργαζόμαστε μόνο 5 χρόνια»

Tags : 

 

Ο πρόεδρος του κινήματος ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α, μίλησε στον Anonymous Radio

 

Πως βλέπετε την πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, με την γνωστή οικονομική κρίση;
– Όπως όλος ο κόσμος έτσι και εμείς ζούμε μία κατάσταση καθόλου ευχάριστη και το άσχημο είναι ότι η πολιτική και οικονομική κρίση αυτή, δεν είναι φυσική αλλά τεχνητή. Κάποιοι άνθρωποι που εκμεταλλεύονται τη φτώχεια και τη δυστυχία δημιουργούν αυτές τις καταστάσεις.
– Πώς κρίνετε την απαξίωση των περισσοτέρων και κυρίων των νέων ανθρώπων προς την πολιτική;
– Το αντιμετωπίζω και εγώ καθημερινά αλλά είναι μέγα σφάλμα γιατί αν δεν ασχολούμαστε με την πολιτική, ασχολείται εκείνη μαζί μας και μας οδηγεί εδώ που φτάσαμε σήμερα. Ο Αριστοτέλης είχε πει ότι ο άνθρωπος που δεν ασχολείται με την πολιτική είναι άχρηστος και επικίνδυνος, γιατί επιτρέπει σε κάποιους άλλους να τον εκμεταλλεύονται και να τον οδηγούν στο χάος. Όλους τους ανθρώπους πρέπει όχι μόνο να τους απασχολεί η πολιτική, αλλά και να τους «καίει», γιατί αυτή είναι που καθορίζει την ποιότητα της ζωής μας, αλλά ακόμα και τον θάνατο. Τώρα που ζούμε αυτό το δράμα, που μας καταχρεωσαν και μας σκλάβωσαν θα πρέπει να το καταλάβουμε επιτέλους ότι όλα εξαρτώνται από την πολιτική και να ενεργοποιηθούμε σχετικά.
Ποιο είναι το πρόγραμμα σας για την οικολογία και την προστασία του περιβάλλοντος εν γένει;
– Επειδή έχουμε καταλάβει την σπουδαιότητα που έχει η πολιτική στη ζωή μας, έχουμε ιδρύσει και λειτουργούμε το κίνημα ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α που σημαίνει Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατική Απελευθέρωση και καλούμε όλο τον κόσμο να μας γνωρίσει μπαίνοντας στην σελίδα www.oikologoi.gr. Ο κόσμος τα περισσότερα χρήματα του τα διαθέτει για περιττοβλαβερές ανάγκες, οι οποίες όμως προκαλούν αρρώστιες. Εμείς ονειρευόμαστε μια ζωή ευημερίας για όλους περιορίζοντας αυτές τις ανάγκες και έτσι να αλλάζουμε την τύχη μας και να εργαζόμαστε μόνο πέντε χρόνια, άντρες και γυναίκες και όλα τα άλλα χρόνια να είμαστε ελεύθεροι να ζούμε όπως μας αρέσει.
– Ακούγεται ωραίο αυτό
– Και όμως είναι δυνατόν να συμβεί, γιατί είπαμε πως το βασικό είναι να καταργήσουμε τις περιττοβλαβερές ανάγκες. Εγώ δεν ψωνίζω τίποτα από το super market. Tα μόνο που αγοράζω είναι από τη μαναβική ξηρούς καρπούς κ.α., κονσερβοποιημένα δεν παίρνω τίποτα. Έτσι θα γίνει μεγάλη μείωση κόστους και μόνο με 5 χρόνια κοινωνικής στράτευσης θα μπορούν να ζουν όλοι οι άλλοι άνθρωποι ελεύθεροι. Τότε θα αποδίδουμε στην κοινωνία τα εκατονταπλάσια γιατί ο άνθρωπος είναι από τη φύση του κοινωνικός και δραστήριος. Οραματιζόμαστε μία τέτοια κοινωνία που θα ζούμε για να χαιρόμαστε και όχι για να βασανιζόμαστε, όπως γίνεται σήμερα. Όσο για το περιβάλλον που με ρωτήσατε εννοείται ότι πρέπει να το προστατεύουμε γιατί είναι ο αέρας που αναπνέουμε. Είναι τρέλα αυτές οι τερατουπόλεις που έχουν φτιάξει με τους ουρανοξύστες και τα αυτοκίνητα να κινούνται ιλιγγιωδώς και ο κόσμος να αναπνέει το καυσαέριο και το θάνατο. Αυτό είναι καταδίκη. Ο άνθρωπος πρέπει να καταλάβει ότι δεν πρέπει να αδιαφορεί γι’ αυτή την κατάσταση, αλλά θα πρέπει να αγωνιστεί για να διορθωθούν όλα αυτά τα σφάλματα που οδηγούν στην αρρώστια και τον μαρτυρικό θάνατο.
– Ποιος είναι ο στόχος σας για τις επόμενες εκλογές, όποτε τελικά και αν γίνουν τελικά
– Ο στόχος μας είναι να μπορέσουμε να μπούμε στην βουλή, γι’αυτό καλούμε όλο τον κόσμο να μας βοηθήσει και να επικοινωνήσει μαζί μας, γιατί για εμάς οι εκλογές είναι σαν να γίνονται αύριο. Πρέπει να οργανωθούμε και να δικτυωθούμε σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να έχουμε καλό αποτέλεσμα. Δεν έχουμε άλλη δυνατότητα εκτός από το να αγωνιζόμαστε, καθώς ο άνθρωπος που δεν αγωνίζεται είναι ζωντανός νεκρός. Όποιος νοιάζεται για τη ζωή του, για τον εαυτό του, για τα παιδιά του για την κοινωνία, για όλο τον κόσμο να μην μένει αδρανής και αδιάφορος και να νοιαστεί για το πως θα ξεφύγει από αυτή την καταδίκη που μας έχουν βάλει οι πολιτικοί που μας κυβερνούν και μας οδηγούν από το χειρότερο στο τρις χειρότερο.