Κέρκυρα: Διεκόπη η κυκλοφορία σε ορεινά χωριά λόγω χιονοπτώσεων

  • -

Κέρκυρα: Διεκόπη η κυκλοφορία σε ορεινά χωριά λόγω χιονοπτώσεων

Tags : 

Το μεγαλύτερο πρόβλημα μετακίνησης των οχημάτων βρίσκεται στη βόρεια Κέρκυρα, ενώ πολλά αυτοκίνητα έχουν μείνει από μπαταρία και έχουν εγκαταλειφθεί από τους οδηγούς τους.

Την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων προς τον ορεινό όγκο του Παντοκράτορα, στις επαρχιακές οδούς, από Αγιο Μαρτίνο σε Λαύκι και Πετάλεια, από Αγιο Παντελεήμονα προς Επίσκεψη και Ζυγό και από Σγουράδες προς Στρινύλλα, Σωκράκι και ‘Ανω Περίθεια, μέχρι την εξασθένηση των καιρικών φαινόμενων διέταξε η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας την Παρασκευή, λόγω της έντονης και συνεχούς χιονόπτωσης στις συγκεκριμένες περιοχές.

Την ίδια ώρα, από νωρίς το πρωί μέχρι και αργά τη νύχτα, εκχιονιστικά οχήματα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων βρίσκονταν στους εθνικούς και επαρχιακούς δρόμους του νησιού ρίχνοντας τόνους αλατιού. Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας, Νικολέτα Πανδή, το μεγαλύτερο πρόβλημα μετακίνησης των οχημάτων βρίσκεται στη βόρεια Κέρκυρα, ενώ όπως ανέφερε «πολλά αυτοκίνητα έχουν μείνει από μπαταρία και έχουν εγκαταλειφθεί από τους οδηγούς τους, παρακείμενα των εθνικών και επαρχιακών οδών».

Πηγή: ethnos.gr