Επιχείρηση απεγκλωβισμού έξι ατόμων έξω από τον Βόλο

  • -

Επιχείρηση απεγκλωβισμού έξι ατόμων έξω από τον Βόλο


Επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό έξι ατόμων στήθηκε στη θέση Ανεμούτσα, έξω από τον Βόλο το βράδυ της Παρασκευής, όπως καταγράφει το TheNewspaper.gr.

Ένας 17χρονος και ένας 19χρονος ειδοποίησαν ότι είχαν «κολλήσει» λόγω του χιονιού στη θέση Ανεμούτσα – Επιχείρησαν να τους βοηθήσουν τέσσερα φιλικά τους πρόσωπα με άλλα όχημα που κόλλησαν και αυτά.

Την επιχείρηση συντόνισαν τα μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας ύστερα από συναγερμό που σήμανε στην Πολιτική Προστασία του Δήμου Βόλου στις 19.30 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, όταν ένας 17χρονος και ένας 19χρονος ειδοποίησαν ότι είχαν «κολλήσει» με το αγροτικό του όχημα σε χαντάκι, λόγω του χιονιού.

Αρχικά, επικοινώνησαν με φιλικά τους πρόσωπα, τα οποία προσπάθησαν να προσεγγίσουν το σημείο με ένα άλλο αγροτικό όχημα, το οποίο όμως και αυτό «κόλλησε» λίγα μέτρα πιο κάτω. Στο δεύτερο όχημα επέβαιναν τέσσερα άτομα 20,22, 45 και 48 ετών, οι οποίοι έσπευσαν για βοήθεια.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και στις 21.15 το βράδυ το πλήρως εξοπλισμένο όχημα της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων με επικεφαλής τον Βασίλη Ηλιόπουλο προσέγγισε στο σημείο και τους απεγκλώβισε.

Και οι έξι άνδρες μεταφέρθηκαν στην Αγριά και είναι ασφαλείς.

Πηγή: ethnos.gr