Σε κακή κατάσταση ο Μπεν Άφλεκ- Τον μετέφερε η πρώην του σε κλινική αποτοξίνωσης (video)

Date:23 Αυγ, 2018

Σε κακή κατάσταση ο Μπεν Άφλεκ- Τον μετέφερε η πρώην του σε κλινική αποτοξίνωσης (video)

Είναι η τρίτη φορά μέσα στην τελευταία 20ετία που ο Μπεν Άφλεκ βρίσκεται στο επίκεντρο για λάθος λόγους. Ευρισκόμενος σε μια φάση της καριέρας του που τα πράγματα δεν πηγαίνουν και πολύ καλά, αλλά και με την προσωπική του ζωή χωρίς σταθερότητα, ο ηθοποιός ξανακύλησε στο αλκοόλ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του TMZ, ο Άφλεκ έκανε ένα μεγάλο πάρτι την περασμένη βδομάδα και η κατανάλωση αλκοόλ από μέρους του ξεπέρασε τα όρια. Σε τέτοιο βαθμό ώστε να φτάσουν τα καμώματά του στ’ αυτιά της Γκάρνερ.

Έχοντας χωρίσει από την Λίντσεϊ Σούκας και με τις φήμες να τον θέλουν ζευγάρι με το 22χρονο κουνελάκι του Playboy Σόνα Σέξτον, ο Μπεν Άφλεκ επιδόθηκε σε κραιπάλες. Την περασμένη Κυριακή η Τζένιφερ Γκάρνερ πήρε το αμάξι της και πήγε με τον δικηγόρο της στο σπίτι του στο Μαλιμπού για να τον συνετίσει.

Η Γκάρνερ χώρισε με τον Αφλεκ το 2015 (το διαζύγιό τους βγήκε το 2017) όταν εκείνος συνήψε σχέση με τη νταντά των παιδιών τους. Με την αντιδικία τους για την κηδεμονία των παιδιών να μην έχει ακόμα ολοκληρωθεί, η Γκάρνερ θα μπορούσε κάλλιστα να αδιαφορήσει και να πάρει για πλάκα τα παιδιά σπίτι της και να τα βλέπει όποτε θέλει εκείνη. Αντ’ αυτού πήγε και τον πήρε με το αμάξι της για να τον μεταφέρει σε κλινική αποτοξίνωσης. Για τρίτη φορά από το 2001.

Το πρόβλημα είναι ότι μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο είχε ολοκληρώσει μια σειρά από θεραπείες ο Μπεν Άφλεκ. Και λίγους μήνες αργότερα βρίσκεται και πάλι στο ίδιο σημείο. Ο ίδιος έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι θέλει να είναι ο καλύτερος μπαμπάς για τα παιδιά του. Προς το παρόν δεν δείχνει να κερδίζει το «τέρας» που έχει μέσα του.