Στην ποδιά του «Λόγω Τιμής» σφάζονται… κανάλια (vid & pics)

Date:06 Σεπ, 2018

Στην ποδιά του «Λόγω Τιμής» σφάζονται… κανάλια (vid & pics)

Η είδηση των νέων επεισοδίων και το πρώτο teaser της αγαπημένης σειράς των 90΄ς, «Λόγω Τιμής», κάνει το γύρο του διαδικτύου και σχολιάζεται έντονα στα social media.

Ο Άλκης Κούρκουλος με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, η Βίκυ Βολιώτη, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, η Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Δημήτρης Αλεξανδρής, η Αγγελική Δημητρακοπούλου, επιστρέφουν στη μικρή οθόνη, είκοσι χρόνια μετά την πρώτη προβολή, τρελαίνοντας τους ορκισμένους φανατικούς της σειράς.

Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, εδώ και καιρό, είχε αποκαλύψει ότι έγραφε νέα επεισόδια, τα οποία ακολουθούν τους ήρωες του «Λόγω Τιμής», 20 χρόνια μετά. Τώρα, όμως, δόθηκε στη δημοσιότητα και το πρώτο τρέιλερ. Στο ολιγόλεπτο βίντεο, που ξεκινά με σκηνή του τότε, εμφανίζονται οι πρωταγωνιστές σήμερα, αλλαγμένοι, γελώντας δυνατά γι’ αυτή τη μεγάλη επιστροφή. Όπως όλα δείχνουν, το ριμέικ θα βγει στον αέρα μέσα στο 2019, ενώ ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί από ποιο σταθμό θα προβάλλεται. Η σεναριογράφος έχει δεχτεί πρόταση, σχεδόν, από όλα τα κανάλια, όμως, ακόμη το όνομα αυτού που θα έχει τη μεγάλη ευκαιρία να προβάλλει τα νέα επεισόδια… δεν έχει διαρρεύσει.

Πηγή reader.gr