ΠΣΑΤ: «Να σταματήσει η Λάρισα τις άδικες επιθέσεις σε δημοσιογράφους»

Date:08 Σεπ, 2018

ΠΣΑΤ: «Να σταματήσει η Λάρισα τις άδικες επιθέσεις σε δημοσιογράφους»

Ανακοίνωση μέσω της οποίας καταδικάζει την ανάρτηση της Λάρισας σε βάρος δημοσιογράφου ενώ παράλληλα μέσω αυτής ζητά την απόσυρση της σχετικής ανακοίνωσης αλλά και να σταματήσει η θεσσαλική ομάδα τις επιθέσεις της εναντίον των εκπροσώπων του Τύπου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«O Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου καταδικάζει την απαράδεκτη ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΛ στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook, εις βάρος δημοσιογράφου, με τον οποίο διαφώνησε για ρεπορτάζ σχετικά με την ομάδα.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση πέρα από την στοχοποίηση του συγκεκριμένου δημοσιογράφου, χρησιμοποιεί φρασεολογία που ξεπερνά όχι μόνο τα όρια του κοινωνικού ρατσισμού, αλλά αποτελεί κατάφωρη παραβίαση κάθε έννοιας δημοσιογραφικής δεοντολογίας και σωστής λειτουργίας Γραφείου Τύπου μιας ΠΑΕ. Παράλληλα αποτελεί έναν ακόμα κρίκο στη μεγάλη αλυσίδα των επιθετικών ανακοινώσεων της ΠΑΕ ΑΕΛ κατά εκπροσώπων των ΜΜΕ όταν διαφωνεί για το περιεχόμενο των κειμένων τους.

Ο ΠΣΑΤ υπερασπιζόμενος την ελευθερία του Τύπου ζητά την άμεση απόσυρση της σχετικής ανάρτησης και καλεί την ΠΑΕ ΑΕΛ να σταματήσει τις άδικες επιθέσεις σε δημοσιογράφους που κάνουν τη δουλειά τους.»
Πηγή sdna.gr