Πώς βρέθηκε ξαφνικά στον ΣΚΑΪ ο Αντώνης Κανάκης και το «Ράδιο Αρβύλα»

Date:20 Δεκ, 2018

Πώς βρέθηκε ξαφνικά στον ΣΚΑΪ ο Αντώνης Κανάκης και το «Ράδιο Αρβύλα»

Με αυτό τον τρόπο, ανακοινώθηκε το μεγάλο come back, με την επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι να αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο Αντώνης Κανάκης, πάντως, μετά το διαζύγιο με το κανάλι του Αμαρουσίου, δέχτηκε από την πρώτη στιγμή προτάσεις από όλους σχεδόν τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Τα μηδενικά, μάλιστα, στα οικονομικά deals ήταν πολλά, σε όλες τις περιπτώσεις, ενώ για πολλούς θύμιζαν παλιές, καλές εποχές της μικρής οθόνης.

Παρά το ότι έγινε μήλον της έριδος για Alpha και Open, ο Αντώνης είχε ως βασική προϋπόθεση το ότι θα βγει στον αέρα και με τις δύο του εκπομπές, «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο». Ακόμη, ο παρουσιαστής είναι ένας επαγγελματίας που έχει αποδείξει ότι ξέρει να κάνει τη σάτιρά του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έχει βρει το μυστικό της επιτυχίας και αυτό που κάθε φορά αναζητά είναι ασφάλεια, σταθερότητα και ελευθερία.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, λοιπόν, με την ομάδα του κατάφεραν να δώσουν στο επιτυχημένο team εκείνη τη σιγουριά και τη βεβαιότητα του ότι θα μπορούν να κάνουν το «έργο» τους, τη σάτιρά τους, χωρίς περιορισμούς και με την απόλυτη ελευθερία του λόγου. Ακόμη, στο πολύκροτο αυτό deal, ρόλο έπαιξε και το ότι ο Σκάι είναι -αυτή τη στιγμή- το πρώτο κανάλι στην ελληνική τηλεόραση, επενδύοντας σε προγράμματα και παραγωγές.

Τι σημαίνει αυτή η συμφωνία για τον Σκάι

Το κανάλι του Φαλήρου και ο Αντώνης Κανάκης με την ομάδα του έχουν αποφασίσει οι εκπομπές να βγουν στον αέρα μέσα στο Φεβρουάριο. Ο Σκάι επιδιώκει να δημιουργήσει μία εξαιρετικά δυνατή prime time και late night ζώνη, καθώς ο νέος κύκλος του «Survivor» και οι «Ράδιο Αρβύλα» αποτελούν τις απόλυτες συνταγές επιτυχίας για το Β’ μισό της σεζόν.

Τα στελέχη του καναλιού φαίνεται ότι είναι αποφασισμένα να συνεχίζουν να κατακτούν την πρωτιά και να επενδύουν στον ψυχαγωγικό τομέα, τόσο μέσω της σάτιρας όσο και μέσω της μυθοπλασίας (σ.σ. ο Σκάι πρόσφατα έδωσε τα χέρια και με τη Μιρέλλα Παπαοικονόμου για τα νέα επεισόδια της σειράς «Λόγω τιμής»)
Πηγή reader.gr