Κίνηση – ματ του ΑΝΤ1: Αλλάζουν ώρα οι εκπομπές του Κανάκη!

Date:14 Οκτ, 2018

Κίνηση – ματ του ΑΝΤ1: Αλλάζουν ώρα οι εκπομπές του Κανάκη!

Τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν τα αναμενόμενα την περασμένη σεζόν με αποτέλεσμα το κανάλι να προχωρά σε δραστικές αλλαγές.

Στις αρχές Νοεμβρίου ετοιμάζεται να επιστρέψει στη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1 ο Αντώνης Κανάκης.

Οι εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» συνεχίζουν κανονικά παρά την απογοήτευση που επικρατούσε με τα νούμερα τηλεθέασης, για τα οποία και ο ίδιος ο Κανάκης είχε γίνει… έξω φρενών.

Δεν είναι άγνωστο πως ο ίδιος είχε πολλάκις παραπονεθεί για την ώρα μετάδοσης, καθώς θεωρούσε πως οι εκπομπές του τραβάνε μέχρι πολύ αργά, με αποτέλεσμα το κοινό να τον εγκαταλείπει.
Είχε εκφράσει, μάλιστα, τα παράπονά του και στον αέρα κάνοντας λόγο για μηνύματα τηλεθεατών που λαμβάνει, στα οποία οι ίδιοι του ζητούν να βγαίνει πιο νωρίς.

Τώρα, φαίνεται πως -σύμφωνα με τη «Real»- η αλλαγή αυτή θα πραγματοποιηθεί ήδη από την πρεμιέρα, με τον Κανάκη να καλησπερίζει τους τηλεθεατές μία ώρα νωρίτερα από το συνηθισμένο. Συγκεκριμένα, τα late night του δεν θα είναι και τόσο… late, αφού θα ρίχνουν τίτλους αρχής μία ώρα νωρίτερα, στις 23:00!

Μέχρι στιγμής, η αλλαγή δεν έχει «κλειδώσει» επίσημα, ωστόσο όπως όλα δείχνουν μόνο έτσι θα ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης…Πηγή daillymedia