Επιστρέφει τηλεοπτικά το «Ράδιο Αρβύλα» (video)

Date:13 Νοέ, 2018

Επιστρέφει τηλεοπτικά το «Ράδιο Αρβύλα» (video)

Την επιστροφή του «Ράδιο Αρβύλα» πρόδωσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε εκδήλωση στην οποία έδωσαν το «παρών» δημοσιογράφοι της τηλεόρασης της Κοζάνης.

Σε συνομιλία του με τον Δημήτρη Σταρόβα, ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Κανάκη ενημέρωσε το κοινό πως η εκπομπή που το κοινό αγάπησε μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 θα επιστρέψει του χρόνου.

«Θα ξαναγυρίσουμε του χρόνου», τον ακούμε να λέει, παρά το γεγονός πως ο Κανάκης δεν έχει κάνει την παραμικρή δήλωση σχετικά με την επιστροφή του.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου είπε χαρακτηριστικά»:
«Δεν ήξεραν ότι υπήρχε κάμερα που κατέγραφε. Ουσιαστικά λένε ότι το Ράδιο Αρβύλα θα επιστρέψει του χρόνου. Το δικό μου ρεπορτάζ λέει ότι από εκεί που είχε ο Αντώνης Κανάκης δύο προτάσεις και συζητούσε, τώρα πλέον έμεινε η μία πρόταση, η οποία είναι… κοντοχωριανός.

Δεν θα χρειάζεται ο άνθρωπος να φτιάχνει το υλικό, να το στέλνει στην Αθήνα με έγκριση, θα το δίνει στη Θεσσαλονίκη, homevideo, ναι, προχωράμε. Επιστρέφει το αργότερο τον Φεβρουάριο του 2019!».

Πηγή daillymedia