Άρης Πορτοσάλτε: Εγώ και η οικογένειά μου δεχόμαστε επιθέσεις

Date:01 Σεπ, 2018

Άρης Πορτοσάλτε: Εγώ και η οικογένειά μου δεχόμαστε επιθέσεις

Μια φωτογραφία με ένα υβριστικό μήνυμα προς τον ίδιο ανέβασε στο λογαριασμό του στο twitter ο Άρης Πορτοσάλτε. Ο γνωστός δημοσιογράφος καταγγέλλει επιθέσεις και απειλές κατά του ίδιου, της οικογένειάς του και γειτόνων του.

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Άρης Πορτοσάλτε δείχνει την είσοδο πολυκατοικίας, όπου άγνωστοι έγραψαν υβριστικό μήνυμα. «Πορτοσάλτε παπαγάλε, ψόφα μπινέ Άρη» έγραψαν οι άγνωστοι με μαύρη μπογιά γύρω από τα κουδούνια της πολυκατοικίας.

Μαζί με τη φωτογραφία, ο Άρης Πορτοσάλτε καταγγέλλει «φασιστικές επιθέσεις από τάγματα εφόδου» που δέχεται ο ίδιος και η οικογένειά του τα τελευταία 24ωρα.

Κάνει λόγο για χυδαίες αναρτήσεις χυδαίου σεξισμού εναντίον της συζύγου του και συνεχείς βανδαλισμούς στην πολυκατοικία όπου μένουν αλλά και σε άλλες της γειτονιάς τους.

«Η ασφάλεια είναι δημόσιο αγαθό;» καταλήγει, απευθυνόμενος στην υπουργό Προστασίας του Πολίτη.


Άδωνις Γεωργιάδης: Να προστατεύσουν τον Πορτοσάλτε και τη Δημοκρατία

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ήταν από τους πρώτους που αναφέρθηκαν, μέσω twitter, στο περιστατικό. Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε λόγο για πρωτοφανές περιστατικό επίθεσης στον Άρη Πορτοσάλτε και ξεκάθαρη απειλή κατά της οικογένειάς του.

«Η Πολιτεία έχει υποχρέωση να επέμβει και η ΕΛΑΣ να τον προστατεύσει και μαζί του τη Δημοκρατία» έγραψε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Πηγή: newsit.gr