Δύο εν ενεργεία αστυνομικοί στην επίθεση κατά Τζήλου!

  • -

Δύο εν ενεργεία αστυνομικοί στην επίθεση κατά Τζήλου!

Tags : 

Ανεπανάληπτο διασυρμό για το σώμα της Αστυνομίας αποτελεί η πληροφορία ότι οι δυο δράστες της επίθεσης στον Τζήλο που αναμένεται η επίσημη ταυτοποίηση τους, είναι εν ενέργεια αστυνομικοί!

Δεν έχουν προηγούμενο όσα βγαίνουν σιγά – σιγά στην δημοσιότητα, αναφορικά με την ταυτότητα των δραστών της δολοφονικής επίθεσης κατά του διαιτητή Θανάση Τζήλου. To SDNA αποκάλυψε πως ο ένας από τους δύο δράστες που έχουν ταυτοποιηθεί από την Ελληνική Αστυνομία είναι ποδοσφαιριστής σε ομάδα του Πειραιά και κάτοικος Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με το dikisports.blogspot.com στην υπόθεση εμπλέκονται και δυο εν ενεργεία αστυνομικοί, κάτι που αν επιβεβαιωθεί, θα προκαλέσει έναν ανεπανάληπτο διασυρμό για το σώμα.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή στην επίθεση συμμετείχαν τελικά τέσσερα άτομα, οι οποίοι επέβαιναν στο λευκό Polo σύμφωνα με δύο ερασιτεχνικά βίντεο και υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της Εθνικής Οδού.

Οι δύο δράστες που δεν έχουν ταυτοποιηθεί / αναγνωριστεί, όπως αναφέρει το το dikisports.blogspot.com υπηρετούν στην ελληνική αστυνομία και πρόκειται για έναν 49χρονο Υπαστυνόμος Α’ και έναν 36χρονο Ανθυπαστυνόμος.

Πληροφορίες που έρχονται με καταιγιστικό πια ρυθμό και αναβλύζουν ακόμα μεγαλύτερη δυσωδία…

Πηγή sdna