Ντυμένος… Πίκατσου ο άνδρας που εισέβαλε στον Λευκό Οίκο πριν τη συνάντηση Τσίπρα-Τραμπ

  • 0

Ντυμένος… Πίκατσου ο άνδρας που εισέβαλε στον Λευκό Οίκο πριν τη συνάντηση Τσίπρα-ΤραμπΤο απίστευτο περιστατικό που συνέβη την Τρίτη στην αμερικανική προεδρική κατοικία – Ο δράστης… Πόκεμον ήθελε να τραβήξει βίντεο, να το ανεβάσει στο Youtube και να γίνει διάσημος.

Αντιμέτωποι με το… ηλεκτροφόρο Πόκεμον, τον διάσημο Πίκατσου, ήρθαν οι άνδρες ασφαλείας του Λευκού Οίκου την Τρίτη! Ένας άνδρας ντυμένος με στολή του γνωστού κινουμένου σχεδίου, επιχείρησε να παραβιάσει τον φράχτη του Λευκού Οίκου και να πηδήξει από πάνω, εισβάλλοντας στον χώρο της κατοικίας του Αμερικανού προέδρου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα λίγη ώρα πριν την προγραμματισμένη συνάντηση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, προκαλώντας γενικό συναγερμό στην ασφάλεια του καλύτερα φυλασσόμενου κτιρίου στον κόσμο.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας. Δρόμοι αποκλείστηκαν, ελεύθεροι σκοπευτές εμφανίστηκαν στις σκεπές των κτιρίων και εκκενώθηκε ο χώρος που βρισκόταν κοντά στο σημείο της εισβολής.
Ο δράστης, ονόματι Κέρτις Κομπς, κάτοικος του Σόμερσετ, συνελήφθη αμέσως από τους άνδρες ασφαλείας του Λευκού Οίκου. Κατά την απολογία του, υποστήριξε ότι απλώς… ήθελε να γίνει διάσημος, κάτι που -κατά μία έννοια- το κατάφερε. Υποστήριξε μάλιστα, ότι σκοπός του ήταν να βιντεοσκοπήσει με το κινητό του την όλη επιχείρηση και να την ανεβάσει στο Youtube!

Ο… Πίκατσου πάντως κατάφερε να πηδήξει έναν φράχτη και να πατήσει στο έδαφος του Λευκού Οίκου, πριν συλληφθεί από τους άνδρες του FBI.

Ο δράστης παραπέμφθηκε στο δικαστήριο, το οποίο τον άφησε ελεύθερο, πιθανότατα λόγω… τρέλας!

Πηγή: protothema.gr


  Subscribe  
Ενημερώστε με