Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑNONYMOUS RADIO

  • -

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑNONYMOUS RADIO

Tags : 

Όσα είπε ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας Futsal στην εκπομπή ”Γιατρέ μου πες μου τι έχω”

– Αλέξανδρε καλησπέρα, αρχικά θα ήθελα σε ρωτήσω το παρατσούκλι «Παλιούκα» πώς στο «κόλλησαν»;Όπως και πέρυσι άλλωστε όπου είχες πολύτιμη συνεισφορά, κυρίως στα μπαράζ ανόδου.
-Εκεί κατά βάση ξεκίνησε και η εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο προπονητής μου. Ευτυχώς η απόδοση μου ήταν καλή και βοήθησα την ομάδα μου να ανέβει
στην πρώτη κατηγορία
Ξέρουμε πόσο δύσκολα ήρθε η άνοδος και κυρίως, τα ψυχικά αποθέματα που έπρεπε να καταθέσετε για να πετύχετε τον στόχο σας. Από εκεί και πέρα όμως κάνετε μια αξιοθαύμαστη πορεία μέχρι στιγμής, που μόνο νεοφώτιστη ομάδα δεν θυμίζει.
– Ναι έτσι είναι, είχαμε βέβαια και κάποιες ήττες στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά παίζαμε εναντίον ομάδων που πρωταγωνιστούν στην κατηγορία
Στα κρίσιμα παιχνίδια ωστόσο, αποδείξαμε ότι είμαστε αξιόμαχοι και πιστεύω ότι μπορούμε να δείξουμε ακόμα καλύτερα πράγματα στη συνέχεια.
O στόχος μας πλέον είναι να βγούμε στα play-off, και όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην βαθμολογία προκειμένου να αποφύγουμε να παίξουμε με τον Παναθηναικό ή την ΑΕΚ, που κατά την γνώμη μου είναι οι δύο ομάδες που θα πάρουν τις δύο πρώτες θέσεις, και οι οποίες είναι δύο επίπεδα πάνω από τις άλλες ομάδες της κατηγορία
-Αλέξανδρε, προπονείς και τους τερματοφύλακες της ομάδας νέων της Καλλιθέας. Μίλησε μας γι’αυτή την εμπειρία.
– Πράγματι προπονώ τους μικρούς τερματοφύλακες,και είναι κάτι που με ευχαριστεί πολύ.
Η ομάδα βέβαια δεν έχει εφηβικό τμήμα, αλλά αν αποκτήσει, θα υπάρξει μία ροή και μία συνέχεια προς την αντρική ομάδα.

-Πώς βλέπεις το μέλλον του ποδοσφαίρου Σάλας στην Ελλάδα και αν πιστεύεις γενικότερα ότι υπάρχει κάποιο μέλλον στην χώρα μας για το συγκεκριμένο άθλημα;< - Για να υπάρξει μέλλον θα πρέπει να βοηθηθεί το άθλημα. Αρχικά θα πρέπει όλες οι μεγάλες ομάδες να φτιάξουν τμήματα futsal, έτσι ώστε να αυξηθεί ο ανταγωνισμός. Εξάλλου αυτή είναι και η σαφής οδηγία της UEFA,για τις ομάδες που βγαίνουν να αγωνιστούν στην Ευρώπη. Δυστυχώς στην Ελλάδα καταφέρνουν συνεχώς να παίρνουν ... παρατάσεις, με αποτέλεσμα οι ομάδες μας να αποδυναμώνονται, ενώ οι αντίστοιχες του εξωτερικού να γίνονται ακόμα πιο δυνατές. Καταλαβαίνεται ότι αυτό δεν βοηθάει το άθλημα. Υπάρχουν ωστόσο ευτυχώς οι άνθρωποι που αγαπάνε πραγματικά το άθλημα και προσπαθούν να το βοηθήσουν, είτε μέσω χορηγιών και γενικότερης οργάνωσης, είτε μέσω της προσπάθειας προβολής του αθλήματος. Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να συγχαρώ και την προσπάθεια που κάνει ο σταθμός σας για να βοηθήσει και να αναδείξει το ποδόσφαιρο Σάλας. Σε Ευχαριστούμε Αλέξανδρε. Όσον αναφορά τώρα την κωλυσιεργία που ανέφερες σε επίπεδο κανονισμών,δυστυχώς πάντα συναντάμε ένα ειδικό καθεστώς στην χώρα μας, και δεν ισχύουν η δεν εφαρμόζονται οι νόμοι με την ίδια χρονική συνέπεια, όπως στις χώρες της Ευρώπης. Ας ελπίσουμε ωστόσο όλες αυτές οι δυσκολίες να παρακαμφθούν, γιατί μιλάμε πραγματικά για ένα πολύ ωραίο άθλημα.
– Είναι ωραίο το ποδόσφαιρο Σάλας, και ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι δεν βρέχεσαι ή δεν κρυώνεις, ούτε οι ποδοσφαιριστές, ούτε οι φίλαθλοι που το παρακολουθούν.
– Μας είπες για τους στόχους της ομάδας σου, οι δικοί σου προσωπικοί στόχοι ποιοι είναι ;
– Καταρχάς ελπίζω να μην επιβεβαιωθεί ο σοβαρός τραυματισμός μου και να επανέλθω γρήγορα. Οι δικοί μου στόχοι φυσικά και είναι μεγάλοι, αλλά κατά βάση αφορούν την ομάδα.
Σίγουρα θα ήθελα να κάνω καλές εμφανίσεις και να φανώ και εγώ μαζί με την ομάδα.
-Αλέξανδρε φυσικά και προέχει η υγεία σου και σου ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας, περαστικά και να επανέλθεις πλήρως από τον τραυματισμό που σε ταλαιπωρεί.
-Ευχαριστώ, γιαυτό λέμε συνέχεια η υγεία πάνω απ’όλα. Σε όλους τους ποδοσφαιριστές εύχομαι υγεία και όλα τ΄άλλα έρχονται.
Εξάλλου, για να προπονηθείς χρειάζεται να είσαι υγιής και μετά έρχεται και ο αγώνας.